Artist Presentation at the Bòlit. Centre d'Art Contemporani

Tonight I will be presenting my residency work at the Bòlit. Centre in Girona, Spain.  Here's the announcement page, with an excerpt below in the original Catalan (edited slightly as they accidentally reported my birth year as 1996, which I have corrected below):

Presentació de projectes dels artistes Ferran Cardona (Bòlit), Shelby Prindaville (Nau Côclea),  Kubra Khademi (La Muga Caula) i Job Ramos (Casa Forestal de Sant Martí d'Empúries)  i de dues noves convocatòries: Beca Brack/Nau Côclea/Singcat i ETAC 2016

Dijous 25 de juny, 19 h
Bòlit_StNicolau

Shelby Prindaville (Kansas, EUA, 1986) és una artista visual i directora del Programa d'Art de la Saint Mary University a Leavenworth, Kansas que treballa principalment pintura i dibuix, encara que també fa incursions en tècniques mixtes, l'escultura i la instal·lació. Interessada en el paper de l'ésser humà en la construcció d'equilibri ecològic i en crear imatges centrades en la bella fragilitat i resiliència del món natural, Prindaville treballa amb el seu entorn més immediat i documenta les ecologies internacionals com a manera d'ampliar el seu propi món i el dels seus espectadors. La seva obra combina temes i ambients abstractes relacionats amb les descobertes científiques i propers a les il·lustracions taxonòmiques i de descripció zoològica. A les seves peces intenta, literalment i simbòlicament accentuar la delicadesa i la immanència de la natura, amb l'objectiu de connectar amb l'espectador i interactuar-hi emocionalment.